SAFTIG BANANKAKE

Fantastisk god banankake, som er perfekt til å bruke opp brune bananer.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    60 Minutes

AINESOSAT

  • 1 egg
  • 2 dl sukker
  • 3 overmodne bananer, moset
  • 3 ss Hellmann's mayonnaise
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl fullkornshvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts kanel
  • 120 g hakkede valnøtter

VALMISTUS

  1. Sett stekeovnen på 180 °C (160 °C for varmluftsovn). Smør en form på ca 23 x 13 x 7 cm.

  2. Visp sammen mosede bananer, egg, sukker, majones og vanilje.

  3. Bland mel, bakepulver, kanel og 100 g valnøtter i en bolle. Rør inn bananblandingen til nøttene er jevnt fordelt.

  4. Hell røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø over resten av valnøttene.

  5. Stek på midterste rille i ca. 1 time.

  6. La kaken kjøle seg ned på rist i 15 minutter før du tar den ut av formen.