Eggesalat med karri og kapers | Hellmann's

Eggesalat med karri og kapers

Prøv Eggesalat med vår majones - Mat smaker bedre med Hellmann's.

Forberedelsestid

10 min

Matlagingstid

7 min

INGREDIENSER

  • 4 egg
  • 2 ss cremefraiche 18 % eller syrnet melk
  • 2 ss Hellmann mayonnaise
  • 2 ss kapers
  • 6 - 7 cornichoner (små, syltede agurker)
  • 1/2 rødløk
  • 1 ts karri
  • ev. chiliflak
  • salt og pepper
  • 1 bunt purreløk

SLIK GJØR DU

  • Kok eggene i 7 minutter og avkjøl dem umiddelbart i iskaldt vann.

  • Rør i crème fraîchen til den er glatt og jevn, og rør deretter inn Hellmann's majones.

  • Hakk kapersen grovt og ha den i dressingen.

  • Finhakk cornichoner (sylteagurker) og rødløk og vend det inn i blandingen. Smak til med karri, salt, pepper og eventuelt chiliflak.

  • Skrell eggene og skjær dem i terninger. Du kan bruke en eggedeler. Del egget på det ene leddet, snu det på tvers og del det på det andre leddet.

  • Vend de hakkede eggene og finhakket purreløk (spar litt til pynt) i dressingen, og sett eggesalaten i kjøleskapet til du skal bruke den.

  • Serveres med godt rugbrød eller som en fyldig karrisalat til god sild.