Djevelegg

Djevelegg

Vil du gjøre djevelegget ditt ekstra godt? Bruk vår gode majones - Mat smaker bedre med Hellmann's
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    9 Minutes

AINESOSAT

  • 6 egg
  • 1 ss Grønn curry paste
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • Ev. Tabasco eller Sriracha stærk chilisauce, etter smak
  • salt og pepper
  • 1 ts chiliflak
  • 1 ss finhakket gressløk

VALMISTUS

  1. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl dem umiddelbart i iskaldt vann og skrell dem.

  2. Del dem i to, og ta ut plommen med en skje.

  3. Mos eggeplommene, bland dem med curry paste og rør inn Hellmann's majones. Smak til med salt og pepper.

  4. Fordel blandingen i de halve eggene. Hvis du har en sprøytepose med stjernespiss, kan du bruke den.

  5. Dryss over chiliflak og finhakket purreløk.