Eggesalat med skinke | Hellmann's

Eggesalat med skinke

Sunt og digg pålegg som gir den perfekte starten på dagen.

Forberedelsestid

10 min

Matlagingstid

8 min

INGREDIENSER

  • 4 hardkokte egg
  • 0,5 vårløk, i tynne skiver
  • 50 g rød paprika, i små terninger
  • 4 skiver kokt skinke, i biter (kan sløyfes for vegetar)
  • 80 g Hellmann's mayonnaise
  • 1 liten skvis sitronsaft
  • salt og pepper
  • 4 skiver surdeigsbrød

SLIK GJØR DU

  • Hardkok eggene og avkjøl dem raskt i iskaldt vann.

  • Bruk eggedeler til å dele eggene på kryss og tvers for å få passe små biter. Skjær opp grønnsakene og skivene med kokt skinke.

  • Ha alt i en blandebolle og tilsett majones. Bland alt godt sammen og smak til med sitronsaft, salt og nykvernet pepper.

  • Ha salaten over i en skål eller oppbevaringsboks med lokk og la salaten stå noen timer, gjerne over natten.

  • Nytes på godt surdeigsbrød, gjerne med litt frisk salat.

Oppskriften er laget av Anne Cathrine Guldbrandsen, som driver matbloggen ENEstående Mat.