
INGREDIENSER
- 4 hardkokte egg
- 0,5 vårløk, i tynne skiver
- 50 g rød paprika, i små terninger
- 4 skiver kokt skinke, i biter (kan sløyfes for vegetar)
- 80 g Hellmann's mayonnaise
- 1 liten skvis sitronsaft
- salt og pepper
- 4 skiver surdeigsbrød
SLIK GJØR DU
-
Hardkok eggene og avkjøl dem raskt i iskaldt vann.
-
Bruk eggedeler til å dele eggene på kryss og tvers for å få passe små biter. Skjær opp grønnsakene og skivene med kokt skinke.
-
Ha alt i en blandebolle og tilsett majones. Bland alt godt sammen og smak til med sitronsaft, salt og nykvernet pepper.
-
Ha salaten over i en skål eller oppbevaringsboks med lokk og la salaten stå noen timer, gjerne over natten.
-
Nytes på godt surdeigsbrød, gjerne med litt frisk salat.