Grov vårsalat med estragondressing | Hellmann's

Grov vårsalat med estragondressing

Skikkelig god vårsalat med Hellmann's majones

Forberedelsestid

15 min

Matlagingstid

5 min

INGREDIENSER

  • 1 bunt grønn asparges
  • 1 bunt knaskegulrøtter med topp
  • 1 pakke brokkolini
  • 2 dl Hellmann's mayonnaise
  • 1 ss estragoneddik
  • 1 ts Maille dijonsennep
  • 1 bunt fersk estragon
  • salt og peppar
  • 100 g fetaost

SLIK GJØR DU

  • Knekk bunnen av aspargesen, og skrell gulrøttene.

  • Del gulrøttene i to eller fire på langs.

  • Kok gulrøtter, asparges og brokkolini i ½ minutt i rikelig med saltet vann.

  • Ha de kokte grønnsakene i isvann og la dem avkjøles.

  • Klapp dem tørre i et rent kjøkkenhåndkle, og fordel dem på et fat.

  • Rør inn estragoneddik, dijonsennep og rikelig med finhakket estragon i Hellmann's majones.

  • Fordel dressingen over grønnsakene, og topp med smuldret fetaost og ferske estragonblader.