
INGREDIENSER
- 1 bunt grønn asparges
- 1 bunt knaskegulrøtter med topp
- 1 pakke brokkolini
- 2 dl Hellmann's mayonnaise
- 1 ss estragoneddik
- 1 ts Maille dijonsennep
- 1 bunt fersk estragon
- salt og peppar
- 100 g fetaost
SLIK GJØR DU
-
Knekk bunnen av aspargesen, og skrell gulrøttene.
-
Del gulrøttene i to eller fire på langs.
-
Kok gulrøtter, asparges og brokkolini i ½ minutt i rikelig med saltet vann.
-
Ha de kokte grønnsakene i isvann og la dem avkjøles.
-
Klapp dem tørre i et rent kjøkkenhåndkle, og fordel dem på et fat.
-
Rør inn estragoneddik, dijonsennep og rikelig med finhakket estragon i Hellmann's majones.
-
Fordel dressingen over grønnsakene, og topp med smuldret fetaost og ferske estragonblader.