Laksebowl Med Matdurum | Hellmann's

Laksebowl Med Matdurum

En solid og smakfull laksebowl med Hellmanns Avocado & Lime saus!

Forberedelsestid

10 min

Matlagingstid

15 min

INGREDIENSER

  • 400 gram laks, kuttet i 1 cm terninger (laks som du kan spise rå)
  • 2 ss grovkornet sennep
  • 2 ss frisk dill hakket
  • 2 ss hakket gressløk
  • 200 gram gryn, gjerne matdurum 50 ml hvitvinseddik
  • olje
  • salte
  • malt svart pepper

Toppings

  • 1 dl rødløk, syltet
  • 1 agurk, skrelt og i terninger
  • 1 haug fersk asparges i skiver
  • 1 haug med reddiker
  • 4 ss steinrom
  • Hellmann’s Avocado & Lime saus
  • Dill

SLIK GJØR DU

  1. Kok matdurum etter anvisning på emballasje og smak til med hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper. Avkjøl godt.

  2. Skjær av skinnet på laksen og skjær laksen i terninger 1 x 1 cm.

  3. Krydre laksen med urter, pepper og grovkornet sennep. Avkjøl godt.

  4. Rens reddikene og skjær dem i tynne skiver. Skjær aspargesen i skiver og skrell og skjær agurken i terninger.

  5. Legg matdurum i boller, topp med andre ingredienser og avslutt med det Hellmann's avokado- og limedressing.