
INGREDIENSER
- 400 gram laks, kuttet i 1 cm terninger (laks som du kan spise rå)
- 2 ss grovkornet sennep
- 2 ss frisk dill hakket
- 2 ss hakket gressløk
- 200 gram gryn, gjerne matdurum 50 ml hvitvinseddik
- olje
- salte
- malt svart pepper
Toppings
- 1 dl rødløk, syltet
- 1 agurk, skrelt og i terninger
- 1 haug fersk asparges i skiver
- 1 haug med reddiker
- 4 ss steinrom
- Hellmann’s Avocado & Lime saus
- Dill
SLIK GJØR DU
-
Kok matdurum etter anvisning på emballasje og smak til med hvitvinseddik, olivenolje, salt og pepper. Avkjøl godt.
-
Skjær av skinnet på laksen og skjær laksen i terninger 1 x 1 cm.
-
Krydre laksen med urter, pepper og grovkornet sennep. Avkjøl godt.
-
Rens reddikene og skjær dem i tynne skiver. Skjær aspargesen i skiver og skrell og skjær agurken i terninger.
-
Legg matdurum i boller, topp med andre ingredienser og avslutt med det Hellmann's avokado- og limedressing.