
INGREDIENSER
- 200 gram kjøttdeig, eller annen kjøttdeig
- 1 løk i terninger
- 2 ts spisskummen, malt
- 1 ss ras el hanout
- 2 gram fersk sitronskall
- 3 fedd hvitløk, presset 1/2 dl persille, hakket
- 1 ss Knorr kjøttkraft
- 1 tynn pizzabunn, sett
- 2 ss harissa krydder
- 2 dl knuste hermetiske tomater 200 gram halloumi, revet bakepapir
Ved servering
- Hellmanns hvitløk og urter
SLIK GJØR DU
-
Sett en plate i ovnen og varm opp til 225 °.
-
Brun kjøttdeigen med løk, hvitløk, spisskummen og ras el hanut. Tilsett sitronskall, kjøttkraft og persille.
-
Legg pizzabunnen på bakepapir.
-
Bland harrisris og knuste tomater. Fordel harissasausen på deigen og topp deretter med den stekte kjøttdeigen. Avslutt med å tilsette osten. Ta den varme platen ut av ovnen og legg pizzaen på. Stek manakishen i ovnen i 7-10 minutter. Brødet skal være hvitt og mykt, men ikke ta farge.
-
Ved servering: server nystekt og topp med Hellmann’s Garlic & Herb. Skjær som kakestykker eller brett brødet.