
INGREDIENSER
- 225 g cherrytomater
- 2 squash i skiver
- 2 ss olivenolje fordelt
- 225 g brokkolibuketter forvellet
- 450 g pennepastarester
- 3 ss Hellmann's mayonnaise
- 3 ss cremefraiche
- 1/4 kop revet parmesanost
- revet skall av 1 sitron
- Basilikumblader (valgfritt)
SLIK GJØR DU
-
FORVARM ovnen til 200°. Legg cherrytomater og squash på en stekeplate med kant, og ringle med 1 ss olje. Stek i 10 til 15 minutter eller til tomatene er lett svidd.
-
VARM opp den gjenværende oljen i en stor teflonpanne på middels til høy varme. Tilsett forvellet brokkoli, ristet squash og tomater, pasta og litt varmt vann, og stek, vend, til pastaen er rykende varm.
-
BLAND inn Hellmann's® eller Best Foods® ekte majones og crème fraiche, deretter parmesan, sitronskall og basilikum hvis du ønsker det. Krydre hvis ønskelig, med salt og svart pepper og server med en gang.