Oppskrift På Potet- Og Eggsalat | Hellmann's

Oppskrift På Potet- Og Eggsalat

Denne enkle potetsalaten kombinerer nypoteter, rødløk, gressløk og selvfølgelig ekte majones! Toppes med bløtkokte egg for en smakfull og unik vri!

Forberedelsestid

15 min

Matlagingstid

15 min

INGREDIENSER

  • 900 g nypoteter
  • 4 store æg fra frittgående høns
  • 1 liten rødløk skåret i tynne skiver
  • 2 ss hakket fersk gressløk
  • 3 ss Hellmann's mayonnaise

SLIK GJØR DU

  • KOK potetene i en stor kasserolle med saltet vann til de er møre, i ca. 15 minutter. Sil av, avkjøl og del dem i to eller fire.

  • KOK egg i kokende vann i 7 minutter for bløtkokt egg. Avkjøl i en bolle med kaldt vann, skrell og sett til side.

  • BLAND poteter, rødløk og gressløk i en stor bolle. Rør inn Hellmann's® eller Best Foods® ekte majones. Hell over i serveringsbollen. Skjær eggene i fire og legg dem på toppen. Krydre godt med svart pepper.