
INGREDIENSER
- 1 ts malt koriander
- 1 ts malt spisskummen
- 1/2 ts tørket oregano
- 1/4 ts kajennepepper eller 1/2 ts paprikapulver
- 2 ss olivenolje
- 1 stort bein - og skinnfritt kyllingbryst delt i strimler
- 2 paprikaer (gul og rød) oppskåret
- 2 rødløk skåret i tykke skiver
- 4 middels store tortillaer av mais eller mel varmet opp i henhold til anvisningene på pakningen
- 1 lime delt i fire
- 4 ss hakket fersk koriander
- 4 ss Hellmann's mayonnaise
SLIK GJØR DU
-
BLAND koriander, spisskummen, paprikapulver, oregano og kajennepepper i en liten bolle. Sett til side.
-
VARM opp oljen i en stor teflonpanne på middels til høy varme, og stek kylling, paprika og løk i 5 minutter, og rør innimellom. Dryss krydderblandingen over, stek, rør innimellom, til alt er dekket med krydder og kyllingen er gjennomstekt, i omtrent 3 minutter.
-
PLASSER kyllingblandingen jevnt langs midten av hver varme tortillalefse. Press deretter en limebåt over hver av dem og dryss 1 ss koriander på hver. Topp med 1 ss Hellmann's® eller Best Foods® ekte majones. Rull sammen og del i to.