
INGREDIENSER
- 1 egg
- 2 dl sukker
- 3 overmodne bananer, moset
- 3 ss Hellmann's mayonnaise
- 1 tsk vaniljeekstrakt
- 1,5 dl hvetemel
- 1,5 dl fullkornshvetemel
- 2 ts bakepulver
- 0,5 ts kanel
- 120 g hakkede valnøtter
SLIK GJØR DU
-
Sett stekeovnen på 180 °C (160 °C for varmluftsovn). Smør en form på ca 23 x 13 x 7 cm.
-
Visp sammen mosede bananer, egg, sukker, majones og vanilje.
-
Bland mel, bakepulver, kanel og 100 g valnøtter i en bolle. Rør inn bananblandingen til nøttene er jevnt fordelt.
-
Hell røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø over resten av valnøttene.
-
Stek på midterste rille i ca. 1 time.
-
La kaken kjøle seg ned på rist i 15 minutter før du tar den ut av formen.