Skip to:

Cheddarsliders Med Honning- Og Sennepsmajones
Sliders er små burgere som egner seg godt på en grillbuffé – for da har man jo plass til å smake på all den andre fristende grillmaten også!
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
25 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 4 slidersburgere gjerne vegetariske
- 4 brioche miniburgerbrød
- 4 skiver cheddarost stykke
- 2 skiver ananas i små terninger
- 2 store rødbeter skåret i tynne skiver
- 40 g grillede røde paprika skåret i skiver
- salat
Honning- og sennepmajones:
- 9 ss Hellmann's mayonnaise
- 3 ss Maille dijonsennep
- 3 ss honning flytende
Avokadosalat:
- 75 g sylteagurk
- 1 ss Maille dijonsennep
- 1 stk avokado
- 1,5 ts limejuice
- 2 ss hakket fersk koriander
VALMISTUS
-
Avokadosalat: tilsett alle ingrediensene i en foodprosessor og sett den til å grovhakke slik at du får en chunky salat.
-
Honning- og sennepsmajones: bland ingrediensene.
-
Grill burgerne og varm opp burgerbrødene. Legg på cheddarost på toppen av burgerne etter at du har snudd dem.
-
Del burgerbrødene. Legg avokadosalat påbunnen og smør toppen med honning- og sennepsmajones. Legg på burgerne og topp med ønsket tilbehør.
-
Server gjerne ekstra avokadosalat og majones i dippskåler ved siden av. Nyt!
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|