Skip to:

Grillede Grønnsaker Med Trøffelmajones
Grønnsaker er et must på enhver grillbuffé! Grill dem og server med en deilig dipp ved siden av, så har du en helt egen vegetarisk rett.
-
30 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 10 - 12 små poteter
- 1 skive ananas
- 1 - 2 bunter grønn friske asparges
- 4 - 6 store tomater
- 2 skiver squash
- 2 paprikaer (grønn eller rød)
- 1 ss olivenolje
- 1/2 ts hvitløkspulver
- 1/2 ts salt
- Nykvernet pepper
Trøffelmajones:
- 10 ss Hellmann's mayonnaise
- 1 ss hakket trøffel gjerne ligget i olje
- trøffelolje
VALMISTUS
-
Halver og vend potetene i olivenolje, hvitløkspulver, salt og pepper.
-
Legg dem i folie (la folien stå litt åpen) og grill dem på grillen i ca. 30- 40 min. Sjekk med en kniv om de er myke inni.
-
Lag trøffelmajonesen ved å blande sam men HELLMANN’S majones og hakket trøffel. Smak til med trøffelolje.
-
De resterende grønnsakene, samt skiver av ananas pensler du med olje. Dryss over salt og pepper og grill dem direkte på grillen.
-
Server grønnsakene med en dippskål med trøffelmajones ved siden av.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|