Skip to:
 
                 Grillspyd med mais og grønnsaker
                     Deilige grønnsaksgrillspyd som gir farge og smak til ethvert grill- eller middagsmåltid. Lage disse grillspydene med mais, løk og paprika eller dine favorittgrønnsaker til grilling! 
                   
 
                  -  
15 Minutes
Cooking Time
 -  
Lett
Difficulty
 -  
20 Minutes
Prep Time
 -  
4 People
Serves
 
AINESOSAT
- 2 fersk maiskolber delt i 4 biter
 - 2 ss (30 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
 - 1 ss (15 ml) olivenolie
 - 1/2 rødløk skåret i terninger
 - 1/2 squash skåret i skiver
 - 1 rød paprika skåret i firkanter
 - 1 gul paprika skåret i terninger
 - 5 chilipepper
 - 1 klype paprikapulver
 - 1 klype svart pepper
 - 1 klype salt
 
VALMISTUS
-  
Forvarm grillen på høy varme. Kle et stekebrett med aluminiumsfolie.
 -  
Krydre grønnsakene med salt, pepper, paprika og olivenolje.
 -  
Tre grønnsakene på grillspydene, og legg grillspydene på det bakepapirdekte stekebrettet.
 -  
Legg dem på grillen, og stek dem i ca. 15 minutter eller til grønnsakene er stekt. Vendes halvveis.
 -  
Serveres med Hellmann's® vegansk majones.
 
Næringsstoffer
- Amount per Serving
 
| Title | Amount per Serving | 
|---|