Skip to:

Grillspyd med mais og grønnsaker
Deilige grønnsaksgrillspyd som gir farge og smak til ethvert grill- eller middagsmåltid. Lage disse grillspydene med mais, løk og paprika eller dine favorittgrønnsaker til grilling!
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
20 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 2 fersk maiskolber delt i 4 biter
- 2 ss (30 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
- 1 ss (15 ml) olivenolie
- 1/2 rødløk skåret i terninger
- 1/2 squash skåret i skiver
- 1 rød paprika skåret i firkanter
- 1 gul paprika skåret i terninger
- 5 chilipepper
- 1 klype paprikapulver
- 1 klype svart pepper
- 1 klype salt
VALMISTUS
-
Forvarm grillen på høy varme. Kle et stekebrett med aluminiumsfolie.
-
Krydre grønnsakene med salt, pepper, paprika og olivenolje.
-
Tre grønnsakene på grillspydene, og legg grillspydene på det bakepapirdekte stekebrettet.
-
Legg dem på grillen, og stek dem i ca. 15 minutter eller til grønnsakene er stekt. Vendes halvveis.
-
Serveres med Hellmann's® vegansk majones.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|