Grøntsagsspyd

Grillspyd med mais og grønnsaker

Deilige grønnsaksgrillspyd som gir farge og smak til ethvert grill- eller middagsmåltid. Lage disse grillspydene med mais, løk og paprika eller dine favorittgrønnsaker til grilling!
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 20 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

AINESOSAT

  • 2 fersk maiskolber delt i 4 biter
  • 2 ss (30 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1 ss (15 ml) olivenolie
  • 1/2 rødløk skåret i terninger
  • 1/2 squash skåret i skiver
  • 1 rød paprika skåret i firkanter
  • 1 gul paprika skåret i terninger
  • 5 chilipepper
  • 1 klype paprikapulver
  • 1 klype svart pepper
  • 1 klype salt

VALMISTUS

  1. Forvarm grillen på høy varme. Kle et stekebrett med aluminiumsfolie.

  2. Krydre grønnsakene med salt, pepper, paprika og olivenolje.

  3. Tre grønnsakene på grillspydene, og legg grillspydene på det bakepapirdekte stekebrettet.

  4. Legg dem på grillen, og stek dem i ca. 15 minutter eller til grønnsakene er stekt. Vendes halvveis.

  5. Serveres med Hellmann's® vegansk majones.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving