Grøntsagsspyd

Grillspyd med mais og grønnsaker

Deilige grønnsaksgrillspyd som gir farge og smak til ethvert grill- eller middagsmåltid. Lage disse grillspydene med mais, løk og paprika eller dine favorittgrønnsaker til grilling!
  • Valmistelu

    20 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 2 fersk maiskolber delt i 4 biter
  • 2 ss (30 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1 ss (15 ml) olivenolie
  • 1/2 rødløk skåret i terninger
  • 1/2 squash skåret i skiver
  • 1 rød paprika skåret i firkanter
  • 1 gul paprika skåret i terninger
  • 5 chilipepper
  • 1 klype paprikapulver
  • 1 klype svart pepper
  • 1 klype salt

VALMISTUS

  1. Forvarm grillen på høy varme. Kle et stekebrett med aluminiumsfolie.

  2. Krydre grønnsakene med salt, pepper, paprika og olivenolje.

  3. Tre grønnsakene på grillspydene, og legg grillspydene på det bakepapirdekte stekebrettet.

  4. Legg dem på grillen, og stek dem i ca. 15 minutter eller til grønnsakene er stekt. Vendes halvveis.

  5. Serveres med Hellmann's® vegansk majones.