OPPSKRIFT PÅ RASK OG ENKEL KRYDRET PAPRIKA- OG KYLLINGWRAP

Oppskrift På Rask Og Enkel Krydret Paprika- Og Kyllingwrap

Har du kyllingrester? Bruk dem i den superraske og enkle oppskriften på krydret paprika- og kyllingwrap. Rester har aldri smakt så godt!
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 1/4 ts kajennepepper eller 1/2 ts paprikapulver
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stort bein - og skinnfritt kyllingbryst delt i strimler
  • 2 paprikaer (gul og rød) oppskåret
  • 2 rødløk skåret i tykke skiver
  • 4 middels store tortillaer av mais eller mel varmet opp i henhold til anvisningene på pakningen
  • 1 lime delt i fire
  • 4 ss hakket fersk koriander
  • 4 ss Hellmann's mayonnaise

VALMISTUS

  1. BLAND koriander, spisskummen, paprikapulver, oregano og kajennepepper i en liten bolle. Sett til side.

  2. VARM opp oljen i en stor teflonpanne på middels til høy varme, og stek kylling, paprika og løk i 5 minutter, og rør innimellom. Dryss krydderblandingen over, stek, rør innimellom, til alt er dekket med krydder og kyllingen er gjennomstekt, i omtrent 3 minutter.

  3. PLASSER kyllingblandingen jevnt langs midten av hver varme tortillalefse. Press deretter en limebåt over hver av dem og dryss 1 ss koriander på hver. Topp med 1 ss Hellmann's® eller Best Foods® ekte majones. Rull sammen og del i to.