OPPSKRIFT PÅ POTET- OG EGGSALAT

Oppskrift På Potet- Og Eggsalat

Denne enkle potetsalaten kombinerer nypoteter, rødløk, gressløk og selvfølgelig ekte majones! Toppes med bløtkokte egg for en smakfull og unik vri!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    15 Minutes

AINESOSAT

  • 900 g nypoteter
  • 4 store æg fra frittgående høns
  • 1 liten rødløk skåret i tynne skiver
  • 2 ss hakket fersk gressløk
  • 3 ss Hellmann's mayonnaise

VALMISTUS

  1. KOK potetene i en stor kasserolle med saltet vann til de er møre, i ca. 15 minutter. Sil av, avkjøl og del dem i to eller fire.

  2. KOK egg i kokende vann i 7 minutter for bløtkokt egg. Avkjøl i en bolle med kaldt vann, skrell og sett til side.

  3. BLAND poteter, rødløk og gressløk i en stor bolle. Rør inn Hellmann's® eller Best Foods® ekte majones. Hell over i serveringsbollen. Skjær eggene i fire og legg dem på toppen. Krydre godt med svart pepper.