En klassiker på buffetbordet er sild. Med spennende smaker som thaibasilikum og sitrongress blir den noe ekstra.

Sild med asiatisk touch

En klassiker på buffetbordet er sild. Med spennende smaker som thaibasilikum og sitrongress blir den noe ekstra.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    0 Minute

AINESOSAT

  • Til 8 personer på buffet: 2 pakker 5 - minutters sild (à 420 g)
  • 2 dl Hellmann's majones
  • 1 1/2 potte thaibasilikum
  • 2 sitrongress
  • 2 krm tørrede chiliflager
  • Garnityr: Thaibasilikum

VALMISTUS

  1. La silden renne av og skjær den i biter. Miks majones og thaibasilikum med stavmikser.

  2. Skjær av ca 4 cm av roten på begge sitrongressplantene. Knus rotbitene med baksiden av knivhåndtaket og finhakk dem etterpå. Bland sild og sitrongress i majonesen og krydre med chiliflak.

  3. La silden stå i kjøleskapet i ca. 3 timer før servering, slik at den rekker å trekke til seg smakene.