Skip to:

Sild med asiatisk touch
En klassiker på buffetbordet er sild. Med spennende smaker som thaibasilikum og sitrongress blir den noe ekstra.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
8 People
Serves
AINESOSAT
- Til 8 personer på buffet: 2 pakker 5 - minutters sild (à 420 g)
- 2 dl Hellmann's majones
- 1 1/2 potte thaibasilikum
- 2 sitrongress
- 2 krm tørrede chiliflager
- Garnityr: Thaibasilikum
VALMISTUS
-
La silden renne av og skjær den i biter. Miks majones og thaibasilikum med stavmikser.
-
Skjær av ca 4 cm av roten på begge sitrongressplantene. Knus rotbitene med baksiden av knivhåndtaket og finhakk dem etterpå. Bland sild og sitrongress i majonesen og krydre med chiliflak.
-
La silden stå i kjøleskapet i ca. 3 timer før servering, slik at den rekker å trekke til seg smakene.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|