Skip to:

Varmt smørbrød med skinke, cheddar og dijonmajones
Varme smørbrød er enkle å lage, og dessuten kan du bruke det du har hjemme i kjøleskapet. Samtidig kan smørbrødene også tilpasses forskjellige smaker, slik at alle i familien blir fornøyde.
-
5 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 8 skiver surdeigsbrød
- 2 ss smør (til steking) + 2 ss smør (til å smøre på brødet)
- 4 tykke skiver juleskinke
- 16 tykke skiver cheddarost
- 1 dl Hellmann's majones
- 1 ss dijonsennep
- 2 ss gressløk (blandes med sennepen) + 2 ss hakket gressløk (garnityr)
VALMISTUS
-
Smør 2 ss smør på brødet. Fordel skinke og ost på 4 brødskiver. Legg over de resterende brødskivene og klem sammen. Stek smørbrødene sprø på begge sider i 2 ss smør i en stekepanne.
-
Bland majones med sennep og 2 ss gressløk. Server majonesen til smørbrødene og garner med 2 ss ekstra gressløk.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|