
INGREDIENSER
- 1/2 fersk gresskar skåret i skiver (kan også bruke flaskegresskar)
- 3 spsk Hellmann's vegan mayonnaise fordelt
- 1/2 kopper cherrytomater eller druetomater
- 4 skiver surdeigbrød grillet eller ristet
- 1 1/2 kop babyruccola
- 3 spsk ristede gresskarfrø
SLIK GJØR DU
-
Varm ovnen til 220 °C. Rist gresskar med 1 ss Hellmann's® vegansk majones på smurt bakeplate. Krydre med salt og pepper hvis ønskelig.
-
Stekes i 20 minutter. Ta ut av ovnen og vend gresskaret. Tilsett tomatene. Sett dem tilbake i ovnen, og stek dem i 10 til 15 minutter til tomatene er myke og gresskaret er gyllent og mørt.
-
Smør Hellmann's® vegansk majones på brødet. Tilsett 2 skiver gresskar, tomater og ruccola. Strø gresskarfrø jevnt utover, og topp med resten av brødet. Nyt!