Græskarsandwich

Gresskarsandwich med ruccola og tomat

En sandwich som drømmene er laget av. Laget med deilig surdeigsbrød, stekt gresskar, ruccola, tomater og solsikkefrø.
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    30 Minutes

AINESOSAT

  • 1/2 fersk gresskar skåret i skiver (kan også bruke flaskegresskar)
  • 3 spsk Hellmann's vegan mayonnaise fordelt
  • 1/2 kopper cherrytomater eller druetomater
  • 4 skiver surdeigbrød grillet eller ristet
  • 1 1/2 kop babyruccola
  • 3 spsk ristede gresskarfrø

VALMISTUS

  1. Varm ovnen til 220 °C. Rist gresskar med 1 ss Hellmann's® vegansk majones på smurt bakeplate. Krydre med salt og pepper hvis ønskelig.

  2. Stekes i 20 minutter. Ta ut av ovnen og vend gresskaret. Tilsett tomatene. Sett dem tilbake i ovnen, og stek dem i 10 til 15 minutter til tomatene er myke og gresskaret er gyllent og mørt.

  3. Smør Hellmann's® vegansk majones på brødet. Tilsett 2 skiver gresskar, tomater og ruccola. Strø gresskarfrø jevnt utover, og topp med resten av brødet. Nyt!