Skip to:

Grønnsaksdipp med røkt rosépeppermajones
En veldig enkel og god dipp som får en pepperaktig og litt blomstrete smak av rosépepper, og hvor paprikapulver gir et fint røykpreg. Perfekt til å dyppe valgfrie grønnsaker i, men passer også utmerket sammen med ristede rotfrukter og grønnsaker.
-
0 Minute
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
AINESOSAT
- 2 dl Hellmann's vegan mayonnaise
- 2 ts støtt rosépepper
- 4 krm røkt paprikapulver
- 1 krm salt
- Tilbehør: 1/2 blomkål
- 1 agurk
- 2 gulrøtter
- 1 rød paprika
VALMISTUS
-
Slik gjør du: Bland majones, rosépepper, paprikapulver og salt.
-
Rens blomkålen og bryt den i buketter. Skjær agurken i staver. Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Ta ut kjernene, og skjær paprikaen i strimler.
-
Dypp grønnsakene i majonesen og nyt.
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|