Grønnsaksdipp med røkt rosépeppermajones

Grønnsaksdipp med røkt rosépeppermajones

En veldig enkel og god dipp som får en pepperaktig og litt blomstrete smak av rosépepper, og hvor paprikapulver gir et fint røykpreg. Perfekt til å dyppe valgfrie grønnsaker i, men passer også utmerket sammen med ristede rotfrukter og grønnsaker.
  • 0 Minute

    Cooking Time

  • Lett

    Difficulty

  • 15 Minutes

    Prep Time

  • 6 People

    Serves

AINESOSAT

  • 2 dl Hellmann's vegan mayonnaise
  • 2 ts støtt rosépepper
  • 4 krm røkt paprikapulver
  • 1 krm salt
  • Tilbehør: 1/2 blomkål
  • 1 agurk
  • 2 gulrøtter
  • 1 rød paprika

VALMISTUS

  1. Slik gjør du: Bland majones, rosépepper, paprikapulver og salt.

  2. Rens blomkålen og bryt den i buketter. Skjær agurken i staver. Skrell gulrøttene og skjær dem i staver. Ta ut kjernene, og skjær paprikaen i strimler.

  3. Dypp grønnsakene i majonesen og nyt.

Næringsstoffer

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving