Skip to:

Søtpotetfries med mayo
Dine favoritter – hjemmelagde søtpotetfries med et hint av paprika og rosmarin, perfekt til nesten ethvert måltid.
-
25 Minutes
Cooking Time
-
Lett
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
AINESOSAT
- 2 (500) g søtpoteter
- en klype salt
- en klype pepper
- en klype paprika
- 1 rosmarin hakket
- 2 ts maisstivelse
- 3 hvidløksfedd
- 3 ss (50 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
VALMISTUS
-
Forvarm ovnen til 220 °C. Kle et stort stekebrett (eller to middels store stekebrett*) med bakepapir.
-
Skjær potetene i like store staver, ca. 1 cm brede. Vend pommes frites i maisenna og krydderblandingen.
-
Legg pommes frites i en tørr bolle eller pose med glidelås, og bland godt med Hellmann's® vegansk majones.
-
Legg over på en bakeplate dekket med bakepapir, og tilsett 3 hvitløksfedd for ekstra aroma.
-
Stekes i ca. 20 minutter til de er sprø. Vend pommes frites etter halve steketiden for jevn steking.
-
Ta pommes frites ut av ovnen, og la de hvile i 3–5 minutter. Nyt!
Næringsstoffer
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|