Skip to:
 
 
                 Søtpotetfries med mayo
                     Dine favoritter – hjemmelagde søtpotetfries med et hint av paprika og rosmarin, perfekt til nesten ethvert måltid. 
                   
 
                  -  25 Minutes Cooking Time 
-  Lett Difficulty 
-  15 Minutes Prep Time 
-  4 People Serves 
AINESOSAT
- 2 (500) g søtpoteter
- en klype salt
- en klype pepper
- en klype paprika
- 1 rosmarin hakket
- 2 ts maisstivelse
- 3 hvidløksfedd
- 3 ss (50 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
VALMISTUS
-  Forvarm ovnen til 220 °C. Kle et stort stekebrett (eller to middels store stekebrett*) med bakepapir. 
-  Skjær potetene i like store staver, ca. 1 cm brede. Vend pommes frites i maisenna og krydderblandingen. 
-  Legg pommes frites i en tørr bolle eller pose med glidelås, og bland godt med Hellmann's® vegansk majones. 
-  Legg over på en bakeplate dekket med bakepapir, og tilsett 3 hvitløksfedd for ekstra aroma. 
-  Stekes i ca. 20 minutter til de er sprø. Vend pommes frites etter halve steketiden for jevn steking. 
-  Ta pommes frites ut av ovnen, og la de hvile i 3–5 minutter. Nyt! 
Næringsstoffer
- Amount per Serving
| Title | Amount per Serving | 
|---|
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                     